Home
schoonheidssalon bergerac medex
 

Lait Hydermios 120 ml

€ 26,40
 
Reinigen van de huid.
Deze zeer zachte reinigingslait is speciaal ontwikkeld voor de vochtarme, gevoelige, alsook voor de oudere huid, bevat verzachtende olie en andere natuurlijke ingrediënten.
 

Ablutio Milk 120 ml

€ 23,80

Voor probleem,– gevoelige,– en vette huid.
Een hoog gekwalificeerde reinigingsmilk, speciaal ontwikkeld om de gevoelige en onreine huid te reinigen en niet te irriteren, dus een onmisbaar instrument voor de Purus Acne Behandelingsmethode. Bevat o.a. verzachtende oliën en kamille, bekend om zijn kalmerende werking. Ablutio Milk verwijdert het kenmerkende huidvet zonder gebruik van zeep. Eventuele make– up (zoals foundation) moet bij acne huid altijd met behulp van deze Milk verwijderd worden.

 

Eye Makeup remover 120 ml

€ 19,60

Voor verwijderen van make–up.
Eye Make- up remover is op basis van natuurlijke rozenextract. Rozenextract is algemeen bekend vanwege zijn verfrissende en doorbloedingstimulerende kwaliteiten.

 

Hydrophylic Oil 120 ml

€ 28,00

Zachte reinigingsolie voor reiniging van de gevoelige, vochtarme en verslapte huid. Een sterk vochtarme huid dient met een hydrofiele olie te worden gereinigd om verdere uitdroging te voorkomen. Hydrophylic Oil is op bio actieve basis met natuurlijke oliën, zoals rijstvliesolie, welke rijk is aan natuurlijke vitamine E en phytosterolen die de doorbloeding van de huid stimuleren. Ideaal voor de vrouw die het gebruik van een lait en lotion teveel moeite vindt.

 

Lotion Hydermios 120 ml

€ 23,80

Lotion, speciaal voor de droge, vochtarme en gevoelige huid. Bevat o.a. een extract van hamamelis en het natuurlijke melkzuur, welke de PH–waarde van de huid in de juiste balans houdt en de natuurlijke barrière van de huid herstelt. Noodzakelijk voor het behoud van een goede conditie van uw huid. Te gebruiken na de Lait Hydermios.

 

Lait Exfoliant 150 ml

€ 25,30

Milde scrub met zachte silicakorrel voor het behoud van een zachte & soepele huid.

    • Grondige reiniging & milde scrub ineen met licht peelend effect

 

    • Droogt de huid niet uit

 

    • Verrijkt met Calendula, Vitamine E en etherische oliën

 

 

Huidtype
Normale, vochtarme en droge huid/verhoornde huid. 

 

Lait Elure Special 150 ml

€ 29,60

 

Reinigingsmelk voor tere huid. Speciaal voor vochtarme en droge huid
Huidtype: Alle huidtypes, ook vochtarme en droge huid  "Lait Elure Special" is voor u, wanneer u beseft dat reinigen meer kan zijn dan alleen schoonmaken. Reinigen met Aromatische Oliën en verrijking met Vitamines is al een begin maken met huidverzorging. Lait Elure met Calendula en Rijstolie heeft een zuiverende werking en verzacht de huid door de keur aan fijne oliën. Het reinigen met Lait Elure zorgt niet alleen voor reiniging, maar bereidt de huid ook voor op een behandeling met de Quintenstein-producten. Gebruiksaanwijzing: "Lait Elure Special" is een hydrofiele lait, dus ook te gebruiken met wat water. Een dun laagje opbrengen en met natte vingers vermengen, verwijderen met veel water. Dus ideaal voor die cliënten die eigenlijk liever water prefereren boven een lait.
 

Lotion Fragilis 150 ml

€ 27,00
Lotion voor tere huid. Ook voor vochtarme en droge huid.
Huidtype: Alle huidtypes, ook vochtarme en droge huid Deze lotion met Geranium is geschikt voor de meest gevoelige huid. Geranium zorgt voor het uitdrijven van afvalstoffen en herstelt het evenwicht in de talgproductie. Daarom is Lotion Fragilis ook ideaal voor de meest problematische huid. Gebruiksaanwijzing: Aan het eind van de behandeling/ reiniging gebruikt u "Lotion Fragilis Special" voor het herstellen van de pH-waarde van de huid. Regelmatig uw gelaat behandelen met "Lotion Fragilis Special", bijvoorbeeld na het reinigen met "Lait Elure Special", verzekert dat ook de meest problematische huid goed verzorgd wordt.
 

Lotion Humedios 120 ml

€ 23,80

Voor de gecombineerde en vette huid.
Voor de vette huid, alsook voor de vette huid met wijde poriën. Houdt de huid schoon en voorkomt verstopping van de huid door overmatige talgproductie. Bevat tevens het natuurlijke melkzuur, welke de PH–waarde van de huid in de juiste balans houdt en de natuurlijke barrière van de huid herstelt. te gebruiken na de reiniging met Lait Humedios.

 

Deep clean 100 ml

€ 23,80

Zachte scrubcrème. 
Deze dieptereiniging verwijdert de talg op een milde wijze en is dus geschikt voor iedere huid, ook rond de ogen. Bevat diverse natuurlijke componenten, waaronder het milde kamille–extract én een zuivere zee– alg, die de huid een fluweelzacht gevoel geeft. Door het gebruik van deze dieptereiniging dringt de nachtcrème optimaal in de huid, waardoor een beter resultaat met deze crèmes wordt verkregen.

 

Kerawash 150ml

€ 21,00

KERAWASH is een reinigende was–gel met salicylzuur voor sterk verhorende huid en acne huid. Daarnaast bevat KERAWASH ook het kalmerende en verzachtende extract Aloë Vera (Aloë Barbadensis). 's morgens en 's avonds te gebruiken.

 

Bio soft peeling 50 ml

€ 24,90

Zachte peeling.
Een zachte, biologische peeling zonder korrels, die de dode huidcellen oplost met behulp van eiwit–splitsende enzymen. De peeling maakt de huid schoon, glad, zacht en ondersteunt krachtig de vernieuwende opbouw van uw huid. De huid is na behandelingen met DEEP CLEAN en BIO SOFT PEELING optimaal ontvankelijk om werkzame stoffen op te nemen.  Deze peeling is geschikt voor elk huidtype, zelfs voor “een oude, rimpelige, droge huid”.

 

a-Hycid Gel 10% ph 3.8

€ 26,40
Gerichte positieve beïnvloeding van de probleemhuid en verouderde huid

Huidtype: Ieder huidtype dat in aanmerking komt voor peeling

a-HYCID Gel 10% pH 3.8 bevat in de natuur voorkomende fruitzuren, die het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid ondersteunen. Daardoor krijgt de huid weer een jonge aanblik en wordt de huid zacht en soepel. De gel niet aanbrengen in het gebied direct om de ogen en ook niet op slijmvliezen. De gel is geschikt voor huidverzorging van adolescenten en volwassenen. Buiten bereik van kinderen houden.