Home
schoonheidssalon bergerac medex
 

Protective Hydermios 50ml

€ 29,10

 

Dagcrème voor de vochtarme en gevoelige huid. Deze crème is zowel voor binnen– als buitenshuis zeer belangrijk, als bescherming tegen uitdroging ten gevolge van veel binnenshuis vertoeven, denk aan arbeid op kantoor en in de winkel. Invloeden van neonverlichting en c.v. zijn tegenwoordig de ergste vijanden van de huid. De huid veroudert hierdoor sneller dan bij de leeftijd past.

 

Creme Humedios 50ml

€ 29,10

Deze beschermende crème is vooral voor de vette, onreine en acne huid, maar wordt ook aanbevolen voor de overgevoelige, allergische huid. Deze dagcrème bevat weinig vet. Deze crème is karakteriserend door zijn uitgesproken vochtigheidsgraadherstellende werking.

 

Eugentic Day Cream 50ml

€ 27,00

Een dagcrème speciaal aanbevolen voor de jonge, gecombineerde en minder problematische huid. Door de zuiverheid van grondstoffen is deze crème zeer goed te gebruiken voor zowel de gecombineerde huid. Vooral voor het huidtype waarbij bijv. de T–zone vet is, maar de overige gelaatsdelen vochtarm zijn, is EUGENTIC DAY CREAM zeer geschikt. Geeft een zacht en glad gevoel zonder vet aan te voelen. Aanbevolen voor onder de make–up.

 

Papaya day cream 50ml

€ 29,10

Deze beschermende dagcrème is vooral voor de droge en zeer droge huid. Zelfs die huid die dik, eventueel gerimpeld en leerachtig aanvoelt heeft baat bij deze dagcrème. Doordat deze crème zo zacht en zuiver is, en door de vochtvasthoudende elementen, zult u zien dat de zeer moeilijke huid zichtbaar verbeteren en de kans op een reactie is minimaal.

 

Cream Cypresse 50 ml

€ 46,50
Dagcrème voor vochtarme en tere huid. Met essentiële olie Cypresse
Deze crème is verrijkt met Vitamine E en F. Tevens bevat de crème een UV-A en een UV-B filter. UV-filters helpen huidveroudering en andere huidproblemen tegen te gaan. Cypresse-olie, ofwel Cupressus Sempervirens, hetgeen zoveel betekent als `de altijd levende cypresse`, heeft een prettige, scherpe geur. Cypresse-olie staat bekend om de vaatvernauwende werking, vandaar dat het een gunstige invloed heeft op couperose.