Home
schoonheidssalon bergerac medex
 

Iso Hydermios 50ml

€ 31,20

Een actieve nachtcrème voor de vochtarme huid. Voedt de huid en bevordert het proces van regeneratie en versteviging, o.a. door de activering van het collageen in de huid, dankzij het natuurlijke extract van centella asiatica. Belangrijk voor de vochtarme huid zijn vanzelfsprekend de vochtigheidsbehoudende proteïnen waaraan deze crème rijk is. Deze crème voedt zonder vet aan te voelen, omdat deze crème voeding en vochtigheid geeft daar waar het nodig is: IN de huid.

 

Cream Desensible 50 ml

€ 32,80

Deze nachtcrème voor de overgevoelige, rode, geïrriteerde huid is lichtgroen van kleur, hetgeen de rode kleur verzacht. Deze crème heelt de geïrriteerde eczeemachtige huid en vermindert de jeuk.

 

Papaya Night cream 50 ml

€ 31,20

Deze elastigenese nachtcrème is speciaal ontwikkeld voor de extreem droge en leerachtige huid, alsmede voor een normaal droge huid. Deze vette, maar toch soepele nachtcrème voedt en herstelt de vochtigheidsgraad van de huid, door o.a. zijn rijke Inhoud van enzymen van de papayaplant. De crème activeert en regenereert de huid door het jeugdbevorderende TINTICOSYN®. Na dagelijks gebruik gedurende minimaal één week ziet u al merkbaar verschil. Uw huid zal er glanzender, soepeler en dus gezonder uit zien. te gebruiken in combinatie met PAPAYA DAY CREAM voor een nog beter resultaat.

 

Purus Night Crème 50 ml

€ 31,20

Een voedende nachtcrème met eigenschappen die de regeneratie van de huid en herstel van de vochtbalans ondersteunen. Daarom als moisturizer zowel voor de vette, als ook gecombineerde huid geïndiceerd. Purus Night Cream dringt in de onderhuid door en bevat natuurlijke extracten van mirre en kamille, waardoor onreine huid gekalmeerd wordt. Reeds na 7 dagen gebruik van Purus Night Cream ‘s avonds, en Cream Humedios ‘s morgens, zijn al spectaculaire resultaten waar te nemen. Purus Night Cream is speciaal ontwikkeld en aangepast aan de overgevoelige en onreine huid en daarom een onderdeel van de “Purus Acne Behandelingsmethode”.

 

Regenesis Cream 50 ml

€ 36,70

Deze nachtcrème is niet alleen om huidveroudering tegen te gaan, maar er is zelfs in laboratoria aangetoond d.m.v. proeven, dat het aantal diepe en middeldiepe rimpels drastisch gereduceerd wordt na gebruik van de vernieuwde REGENESIS CREAM. REGENESIS CREAM bevat Palmitoyl Pentapeptide–3 om de gevolgen van huidveroudering tegen te gaan en de reeds ingezette huidveroudering voor zover mogelijk terug te dringen.

 

Lavendula Night cream

€ 49,70
Nachtcrème voor vochtarme en tere huid. Met essentiële olie Lavendel.
Deze nachtcrème bevat Vitamine E en F. Van lavendelolie en Ylang Ylang is bekend, dat zij een ontspanning te weeg brengen. De combinatie van deze beide aromatische oliën heeft daarom ook een nachtrust bevorderend effect.