Home
schoonheidssalon bergerac medex
 

creme pour les yeux 15ml

€ 27,00

Ooggel met jeugdbevorderend TINTICOSYN®
CRÈME POUR LES YEUX is een speciaal ontwikkelde crème voor de gevoelige huid rond de ogen. De crème voorkomt vroegtijdige rimpelvorming. Deze speciale oogcrème voedt, regenereert en beschermt. TIP: Speciale aanbeveling om dit samen met ACTIPROTIN in kuurverband te gebruiken.

 

Actiprotin 30 ml

€ 63,20

Serum tegen vochtwallen, kraaienpootjes, rimpels en grove poriën.  Actiprotin heeft een gerichte werking op kleine beschadigingen van de huid. Actiprotin is een vloeistofachtige gel, gekarakteriseerd door een complex aan natuurlijke substanties, die het verouderen van de huid tegengaan.

 

Hydermios Eye&Neck 50ml

€ 52,70
   

Zachte crème voor de ogen en de hals. 
Speciaal aanbevolen voor de volwassen huid rondom ogen en hals. Een oog– en halscrème die o.a. bestaat uit extracten van verschillende planten, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom ogen en hals. Een voedende en vochtigheidsbevorderende crème, die een verzachtende werking heeft en het verouderingsproces tegengaat. De hals en de ogen zijn de eerste plaatsen die ontsiering tonen. Dit is te voorkomen c.q. aanzienlijk te vertragen. Begin reeds met het gebruik van bijzonder goede en werkzame producten als HYDERMIOS EYE & NECK CREAM, voordat de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden.