Home
schoonheidssalon bergerac medex
 

Seratoxes gel 150 ml

€ 23,80

Dieptereiniging voor de vette en onreine huid. 
Deze diep reinigende gel is vooral bedoeld voor de vette en onreine huid. Het bevat antiseptische (anti–bacteriële) en talg–regulerende componenten, die afgeleid zijn van natuurlijke lipiden en aminozuren, waardoor het product een uitdrogend effect heeft op de huid die dat nodig heeft. Mild reinigende schuimvormers van plantaardige oorsprong maken Seratoxes Gel tot een uitzonderlijk goed verdraagbaar product.

 

Purus Lotion 120 ml

€ 23,80

Lotion speciaal voor de vette en onreine huid, bevat o.a. het natuurlijke melkzuur voor de stabilisatie van de pH–waarde, belangrijk voor het herstel van de natuurlijke huidbarrière. Purus Lotion helpt bij het reduceren van de talgproductie en heeft een zeker uitdrogend effect. Tevens wordt gebruik gemaakt van de sterk desinfecterende eigenschappen van het percentage gedenatureerde ethylalcohol die de lotion bevat. Deze lotion voor de vette, onzuivere huid en acne huid heeft een pH waarde van 3.0. Later overgaan naar LOTION HUMEDIOS.

 

Comedo Mutilat 50 ml

€ 24,90

Verwijderd comedonen, reinigt pustels.
Diep reinigende peeling, scrubmasker voor de onreine en vette huid met comedonen en/of puistjes. Deze peeling reinigt tot diep in de huid. Lost comedonen op, opent, reinigt en ontsmet de pustels. De letterlijke vertaling van COMEDO MUTILAT is: comedonen vernietigen. Dat doet deze peeling dan ook.

 

Roxace Mask 50 ml

€ 28,00

Hard wordend en diepreinigend masker voor de vette en onreine huid met mee-eters of puistjes. Bevat antiseptische (anti–bacteriële) en talg–regulerende componenten, die o.a. afgeleid zijn van natuurlijke lipiden en aminozuren, waardoor het product een uitdrogend effect heeft op de huid die dat nodig heeft.

 

Purus Mask 50 ml

€ 28,00

Gelmasker Aloë Vera.
Een masker met een gecombineerde werking. Door een optimale concentratie aloë vera, dat zowel kalmerend als intens zuiverend werkt, is het masker een weldadige verzachting voor de huid, maar ook de vochtigheidsbalans wordt gunstig beïnvloed door dit masker. Dit gel– achtige masker, dat ook extracten van kamille en hamamelis bevat, is haast onmisbaar bij de behandeling van puistjes in de ruimste zin van het woord. Onrustige en onreine huid wordt er zichtbaar door gekalmeerd. Te gebruiken voor elke geïrriteerde rode huid. Enkele voorbeelden: Na het harsen van het gezicht, het epileren van de wenkbrauwen, na het zonnen, wanneer er roodheid opgetreden is, na de behandeling wanneer de huid toch roder is dan u verwacht had en wanneer u een reactie krijgt na een behandeling.

 

creme Humedios

€ 29,10

Deze beschermende crème is vooral voor de vette, onreine en acne huid, maar wordt ook aanbevolen voor de overgevoelige, allergische huid. Deze dagcrème bevat weinig vet. Deze crème is karakteriserend door zijn uitgesproken vochtigheidsgraadherstellende werking.

 

Purus Night creme 50 ml

€ 31,20

 

Een voedende nachtcrème met eigenschappen die de regeneratie van de huid en herstel van de vochtbalans ondersteunen. Daarom als moisturizer zowel voor de vette, als ook gecombineerde huid geïndiceerd. Purus Night Cream dringt in de onderhuid door en bevat natuurlijke extracten van mirre en kamille, waardoor onreine huid gekalmeerd wordt. Reeds na 7 dagen gebruik van Purus Night Cream ‘s avonds, en Cream Humedios ‘s morgens, zijn al spectaculaire resultaten waar te nemen. Purus Night Cream is speciaal ontwikkeld en aangepast aan de overgevoelige en onreine huid en daarom een onderdeel van de “Purus Acne Behandelingsmethode”.