Home
schoonheidssalon bergerac medex
 

Transp. Collagen Mask 50m

€ 39,10

Heerlijk onzichtbaar masker

  • Een crèmemasker dat aangenaam zacht blijft.
  • Masker en nachtcrème tegelijk.
  • Voor een mooie gladde en strakke huid.
  • Verrijkt met hyaluronzuur.

Gebruiksaanwijzing  Dit masker kunt u gebruiken in plaats van uw normale nachtverzorging. 1 à 2 maal per week ‘s avonds een dun laagje opbrengen, in laten trekken en niet afwassen dus gelijk als nachtcrème gebruiken!

Toelichting Dit actieve masker bevat hyaluronzuur en lactaten, die zorgen voor een mooie gladde en strakke huid. De nacht is de beste tijd om uw huid te laten herstellen. Met dit masker staat u 's ochtends op alsof u zojuist een schoonheidsbehandeling heeft ondergaan.

 

Vitalis+ mask 50 ml

€ 32,30

Een vitaliserend, straktrekkend, voedend en kalmerend masker.
VITALIS+ MASK is een dikker crèmeachtig masker, rijk aan plantaardige Tarweproteïnen met verschillende unieke eigenschappen: het beschermt de huid tegen uitdroging, handhaaft de vochtigheidsbalans van de huid, voedt en geeft de huid nieuwe spankracht en elasticiteit. Tevens stimuleert het de aanmaak van nieuwe huidcellen en versterkt en verzacht het de huid. Dit maakt VITALIS+ MASK uitermate geschikt voor de droge en gevoelige huid.

 

Face Lift Mask 50 ml

€ 28,00

Een zacht, romig masker dat de huid verstevigt en spant zonder stijf en hard te worden. In Face Lift Mask is TINTICOSYN® verwerkt, een revolutionaire vinding van Medex, dat zorgt voor aanmaak van huidverstevigende proteïnen zoals collageen en elastine. Het masker bevordert zo het proces van regeneratie en werkt tevens aan de vochtbalans in de huid door een uniek algenextract. Alleen de allerbeste bestanddelen zijn gebruikt als basisemulsie, zo bevat het o.a. bijenwas. Het resultaat na gebruik van het masker is dan ook een zachte, beweeglijke en stevige huid.

 

Purus Mask 50ml.

€ 28,00

Gelmasker Aloë Vera.
Een masker met een gecombineerde werking. Door een optimale concentratie aloë vera, dat zowel kalmerend als intens zuiverend werkt, is het masker een weldadige verzachting voor de huid, maar ook de vochtigheidsbalans wordt gunstig beïnvloed door dit masker. Dit gel– achtige masker, dat ook extracten van kamille en hamamelis bevat, is haast onmisbaar bij de behandeling van puistjes in de ruimste zin van het woord. Onrustige en onreine huid wordt er zichtbaar door gekalmeerd. Te gebruiken voor elke geïrriteerde rode huid. Enkele voorbeelden: Na het harsen van het gezicht, het epileren van de wenkbrauwen, na het zonnen, wanneer er roodheid opgetreden is, na de behandeling wanneer de huid toch roder is dan u verwacht had en wanneer u een reactie krijgt na een behandeling.