Home
schoonheidssalon bergerac medex
 

Gelee Royale Gel 50 ml

€ 48,60

Een echte S.O.S. gel! 

Herstelt iedere vorm van aangetaste huid. 

 

  • Uw huid krijgt weer mooie fijne poriën.
  • Rimpeltjes, vlekjes en wallen vervagen aanzienlijk.
  • Verrijkt met het krachtige royal jelly en het propolis-extract [1]

Gebruiksaanwijzing Gebruik deze gel 2 keer per jaar als een kuur en u bent verzekerd van een mooie gladde huid. U kunt deze gel ook als nachtcrème en/of onder de dagcrème gedurende het gehele jaar door gebruiken.

Toelichting [1]Na een paar weken zult u reeds ervaren dat de huid rustiger wordt en er een echte verbetering is opgetreden. Samen met 'Actiprotin' is dit het meest actieve preparaat op cosmetisch gebied. Gelée Royale Gel ondersteunt het celmetabolisme met behulp van diverse natuurlijke componenten, waaronder - zoals de naam al zegt - het krachtige royal jelly, dat bestaat uit een gevarieerde mix van vitamines en oligo-elementen. Daarnaast zijn diverse andere honingcomponenten, zoals het propolis-extract toegevoegd, waardoor deze gel geïndiceerd is voor alle gevallen, waarop de begrippen "verwaarlozing" of "verminderde conditie" van toepassing zijn. Denk aan: rimpels, grove poriën, onreine huid (naar acne neigende huid), slechte microcirculatie, wallen onder de ogen, etc. Het Medex-laboratorium heeft hiermee een revolutionair product ontwikkeld, met een gunstige werking op ouderdomsverschijnselen van de huid.

Huidtype
Geschikt voor ieder huidtype, met name voor de droge, vochtarme en/of onreine huid.

 

 

Gel de Liposome 50ml

€ 38,00

Gel de Liposome dankt zijn naam aan de verschillende liposomen die zijn gebruikt om de diverse werkstoffen in de huid te brengen. De werking is velerlei: het bestaat uit vochtigheidsbalans herstellende bestanddelen, zoals natuurlijke honing, maar ook het zeer krachtige Royal Jelly en Centella Asiatica, dat zorgt voor het bewaren van het eigen huidcollageen. Bevat daarnaast een natuurlijke bron van Vitamine A, met als gevolg dat deze extracten ervoor zorgen dat vroegtijdige veroudering wordt stopgezet en zelfs herstel optreedt. Met name in verband met dit herstel is het belangrijk GEL DE LIPOSOME zowel ‘s morgens als ‘s avonds aan te brengen. GEL DE LIPOSOME heeft een straktrekkende werking.

 

Vital Recover K 100 ml

€ 46,40

Vital Recover K is een specifieke actiefcrème met Arnica, Kamille en Vitamine A & E. De combinatie van arnica en de vitamines ondersteunt de microcirculatie in de huid en helpt bij het regenereren van de huid. Daarom kan deze actieve crème gebruikt worden bij Blauwe plekjes, couperose en donkere kringen onder de ogen. Maar wordt ook specifief ingezet als nabehandeling na een esthetische ingreep zoals laserbehandelingen, injecties met fillers (zoals Hyaluronzuur), mesotherapie en elektrisch ontharen. 

 

Vital Renew bindweefselcreme 100 ml

€ 45,20

Vital Renew (Medex Bindweefselcrème) is een onmisbaar product in de behandeling van gedegenereerd bindweefsel, en heeft een onontbeerlijke ondersteunende werking bij de vitalisering, regeneratie en versteviging van de huid. Is mede hierdoor met name geschikt voor de ouder wordende en verslapte huid. Massage met Medex Bindweefselcrème heeft een positieve, vitaliserende invloed door o.a. het stimuleren van de doorbloeding van de huid en het verstevigen van vaten in de huid. Heeft zodoende ook een positieve invloed op de gevolgen van littekens. Medex Bindweefselcrème bevat o.a. oliën van sint-janskruid en geranium, natuurlijk vitamine E en aesculus hippocastanum-extract.

 

Albapearl 150 ml

€ 38,90

Huidblekende crème/lotion, zonder Hydroquinon 150 gram
Albapearl® by MEDEX is gebaseerd op L–Lactaten (L–Lactic Acid Derivaten). Het is een zeer goed Skin CC3300ning (huidblekend) product van de `nieuwe generatie` en het bevat geen parfum. De L–Lactaten in Albapearl® vertragen de productie van Tyrosinase, een enzym dat betrokken is bij de productie van huidpigmenten, daardoor wordt minder pigment aangemaakt. L–Lactaten vallen in de categorie van zeer weinig substanties die bekend zijn vanwege hun vertragende invloed op de Tyrosinase productie. Bijvoorbeeld Hydroquinon heeft een andere werking, daar het het melanine in de huid reduceert. Maar, zoals U wellicht weet, werd begin 2001 verboden om Hydroquinon als Skinner in te zetten, vanwege de sterke bijwerkingen.

 

Reductio 100 ml

€ 41,20

Te gebruiken als nabehandelingcrème op onthaarde huid, met name na IPL– en laserbehandeling, maar ook na klassieke ontharingsmethoden zoals harsen en epileren. Het gebruik van Reductio vermindert de haardichtheid én vertraagt de groeisnelheid. Geschikt voor gelaat, benen, bikini-lijn, oksels etc.