Home
schoonheidssalon bergerac medex
 

Re-Induris ampul 5 ml

€ 8,95

Voor de verslapte en vermoeide huid.
De RE-INDURES AMPULLEN zorgen voor een verbeterde tonus bij verslapte en vermoeide huid door het extract van Fomes Officinalis dat in deze ampullen verwerkt is. Het adstringerende (straktrekkende) effect van het Fomes Officinalis in RE-INDURES AMPULLEN is ook te gebruiken bij vette huidtypes, gekenmerkt door overmatige talgproductie en grove (open) poriën: na verloop van tijdwordt zelfs een matterend effect waargenomen, waardoor vette huid niet meer zo glimt.

 

Hydro-gen ampul 5ml

€ 8,95
Voor de vochtarme huid.
HYDRO–GEN AMPULLEN is het sterkste preparaat dat er te krijgen is voor de VOCHTARME HUID. Daar `alle` huiden in dit klimaat vochtarm zijn, als gevolg van wind, zon en UV–licht, heeft iedere huid geregeld een vochtbehandeling nodig. De huid verbetert zichtbaar. Te gebruiken als kuur onder de nachtcreme.
 

Desensible ampul 5 ml

€ 8,95

Deze sterk werkzame ampullen Desensible zijn geschikt voor de gevoelige, geïrriteerde  en/of rode huid. De roodheid en irritatie vermindert zichtbaar. Deze ampullen zijn zeer geschikt voor mensen met couperose. Te gebruiken als kuur onder de nachtcreme Desensible.

 

Re-genesis ampullen

€ 8,95
RE-GENESIS AMPULLEN zijn vooral bestemd voor de huid die meer problemen heeft dan gevoelig of vochtarm. Bevat diverse plantenextracten, maar bovenal het uiterst werkzame TINTICOSYN dat zorgt voor krachtige aanmaak van collageen en elastine, de eiwitten die zorgen voor stevigheid in de huid. Zelfs na één behandeling zult u al verbetering waarnemen.