Home
schoonheidssalon bergerac medex
 

Sun Sensitive 250ml

€ 28,00
 

AANBIEDING:
SUN SENSITIVE SKIN is voor mensen die hun gevoelige huid willen laten wennen aan de eerste (voorjaars)zon. Door de bruiningsversneller in SUN SENSITIVE SKIN bouwt de huid een natuurlijke bescherming op tegen UV–straling. Daarnaast houden vitaminen en plantenextracten uw huid mooi en soepel. Een beschermingsfactor geeft alleen aan hoeveel langer u in de zon kunt blijven. Sun with Sense werkt anders: bij elke zonsituatie is er voor u een passend Sun with Sense product. Omdat u gewend bent aan beschermingsfactoren geven we u daarvan wel een indicatie: voor SUN SENSITIVE SKIN is dat factor 16

 

High Protection 250 ml

€ 31,20

Kinderen verdienen een goede bescherming tegen de zon, om schadelijke gevolgen van UV-straling op latere leeftijd te helpen voorkomen. Daarom is er HIGH PROTECTION voor kinderen en mensen met een (zeer) lichte huidskleur, die overgevoelig reageren op de zon. Door de hoge beschermingsfactor en waterproofformule kunt u langere tijd genieten van zon en zee.
Een beschermingsfactor geeft alleen aan hoeveel langer u in de zon kunt blijven. Sun with Sense werkt anders: bij elke zonsituatie is er voor u een passend Sun with Sense product. Omdat u gewend bent aan beschermingsfactoren geven we u daarvan wel een indicatie: voor HIGH PROTECTION is dat factor 30+.

 

Mountain sun cream 50ml

€ 24,90

Neem Healthy Tan MOUNTAIN SUN CREAM mee naar de wintersport en warme landen. Op grote hoogte en dicht bij de evenaar krijgt u te maken met zeer intense UV–straling. Healthy Tan MOUNTAIN SUN CREAM biedt een goede bescherming tegen zowel UV–A als UV–B, zodat uw huid tijdens extreme UV–condities van wintersport of tropen toch niet hoeft te verbranden. Een beschermingsfactor geeft alleen aan hoeveel langer u in de zon kunt blijven. Healthy Tan werkt anders: bij elke zonsituatie is er voor u een passend Healthy Tan product. Omdat u gewend bent aan beschermingsfactoren geven we u daarvan wel een indicatie; voor Healthy Tan MOUNTAIN SUN CREAM is dat factor 20

 

Normal Skin 250 ml

€ 28,00
 
NORMAL SKIN beschermt uw huid tegen UV–straling en tegen de gevolgen daarvan. Het product is waterproof, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik tijdens watersport en strandvakanties. NORMAL SKIN bevat tevens vochtinbrengende en kalmerende bestanddelen die uw huid verzorgen als u toch nog iets zou verbranden. Een beschermingsfactor geeft alleen aan hoeveel langer u in de zon kunt blijven. Sun with Sense werkt anders: bij elke zonsituatie is er voor u een passend Sun with Sense product. Omdat u gewend bent aan beschermingsfactoren geven we u daarvan wel een indicatie: voor NORMAL SKIN is dat factor 18.
 

Sun Bed 150 ml

€ 23,80
 
Met bruiningsversneller, voor onder de zonnebank.
Healthy Tan SUN BED is een lotion speciaal voor gebruik onder de zonnebank. Deze lotion bevat een accelerator waardoor het bruiningsproces wordt versneld. Hierdoor verhoogt u de beschermingsfactor die de huid van nature opbouwt tegen UV–straling. Daarnaast wordt het verouderingsproces in de huid vertraagd door verzorgende bestanddelen. Healthy Tan SUN BED zorgt ervoor dat het resultaat van de zonnebank optimaal is!
 

Self Bronzing 150 ml

€ 26,40

Zelfbruiner, met UV–bescherming.
Deze zelfbruinende crème voor gelaat en lichaam bezorgt u ± 4 uur na het aanbrengen een mooie, bruine kleur. Healthy Tan SELF BRONZING biedt ook bescherming tegen UV–straling en is daarom ook als een zonnecrème te gebruiken, waardoor het effect nog mooier wordt. Voor een donkerder resultaat adviseren wij u de crème drie dagen achtereen te gebruiken. Daarna is eens per week aanbrengen voldoende om de kleur te behouden. Een beschermingsfactor geeft alleen aan hoeveel langer u in de zon kunt blijven. Healthy Tan werkt anders: bij elke zonsituatie is er voor u een passend Healthy Tan product. Omdat u gewend bent aan beschermingsfactoren geven we u daarvan wel een indicatie; voor Healthy Tan SELF BRONZING is dat factor 6.

 

After Sun 250 ml

€ 36,00

Kalmerend en voedend.
Door uw huid goed te verzorgen met Healthy Tan AFTER SUN kunt u langer genieten van uw bruine kleur. Healthy Tan AFTER SUN verzorgt uw huid na eventuele verbranding door kalmerende en voedende bestanddelen van Aloë Vera en Kamille. Healthy Tan AFTER SUN zorgt dat de huid soepel blijft en niet leerachtig wordt