Home
schoonheidssalon bergerac medex
 

Hand&body cream 150ml

€ 18,20

Heerlijk geurende luxe handcream

Beschermende en herstellende handcrème.
Medex Hand & Body Cream maakt handen mooier, zachter en beschermt handen. Medex Hand & Body Cream is een bijzondere huid/handcrème, omdat een hoog aantal extra componenten Medex Hand & Body Cream tot een uitgebalanceerd, compleet huidbeschermend en verzorgend product maakt.

  • Trekt snel in uw huid.
  • Soepele & zachte handen al na het eerste gebruik.
  • Ideaal voor 'actieve' handen; wanneer u veel met water werkt.
  • Beschermt tegen geuren van vis, uien, knoflook etc.
  • Beschermt 8 uur lang en zelfs meer: het helpt bij de aanmaak van huidbeschermende ceramide
 

Essential body milk 250ml

€ 23,80

ESSENTIAL COMPLEX BODY MILK is een heerlijk geurende bodymilk om de huid te voeden en zo in optimale conditie te houden.  Aanbrengen na douchen of baden, trekt direct in de huid en voelt niet vet aan.

 

Essential Reg. bodymilk

€ 38,20

ESSENTIAL REGENERATIVE BODY MILK 250ml. is een voedende en volle bodymilk voor de rijpere huid, om de reeds aangetaste huid weer zoveel mogelijk in optimale conditie te brengen en te houden.

 

Douche scrub 250 ml

€ 22,20
 
Douchegel voor elke dag.
DOUCHE SCRUB DE BEAUTÉ is een zeer milde douchegel voor elke dag. De fijne Jojobakorrel zorgt voor een licht peelende werking. Geschikt voor elk huidtype van de zeer jonge tot zeer oude huid.
 

Badcreme de beaute 250ml

€ 23,80

Rustgevende badgel.
Heerlijk schuimende badcrème met de geur die U kent van Essential complex bath oil. U reinigt uw huid op aangenaam ontspannen wijze.

 

Body Peeling strong 250ml

€ 34,40

Een scrubcrème (echte peeling) voor het hele lichaam, die regelmatig gebruikt kan worden en die abnormale verhoorning (keratosis pilaris) tegengaat. BODY PEELING STRONG wordt gebruikt voor het verwijderen van dode huidcellen, reinigen en daarmee ontvankelijk maken van de huid bij panniculosebehandeling.

 

Ghen deodorant 15ml

€ 14,00

Ghen voorkomt en neutraliseert de zweetgeurtjes al direct bij het ontstaan doordat het de bacterieen die de geur veroorzaken in de kiem smoort. Ghen is in crèmevorm omdat de drijfgassen schadelijk kunnen zijn voor de huid. Bovendien waarborgt een crème de zuiverheid van de natuurlijke componenten waaruit Ghen is samengesteld. Ghen geeft meer dan zes dagen het volle preventieve effect. Ghen kan zowel onder de oksels als onder de voeten aangebracht worden.

 

Causaal Deodorant 20ml

€ 21,00

Het product waar Medex groot door geworden is. Het is ongetwijfeld de beste deodorant die er op de markt is. Mensen die last hebben van transpiratiegeur kunnen spuiten wat ze willen, maar de penetrante geur verdwijnt niet. De Causaal Deodorant wordt aangebracht onder de armen of voeten, waarna de transpiratiegeur verdwijnt. Dit komt omdat de pasteuze Causaal Deodorant de bacteriën doodt, en de bacteriën veroorzaken de transpiratiegeur. De transpiratie (perspiratie) op zich blijft gewoon doorgaan.

Causaal Deodorant is een unieke, milde deodorantcrème: de gemiddelde gebruiker hoeft slechts eenmaal in de 5-7 dagen het product aan te brengen om verlost te zijn van de nare transpiratielucht voor 7, of soms wel langer, zelfs bij sporten of zware inspanningen. U kunt baden, douchen of zwemmen na het aanbrengen van de Causaal Deodorant, zonder dat het zijn activiteit verliest. Causaal Deodorant laat daarnaast ook geen verkleuringen of nare geurtjes achter in uw kleding. Causaal Deodorant is zuinig in gebruik: een pot (20 ml) is genoeg voor 6 maand. En ook tegen voetengeur werkt Causaal Deodorant uitstekend!