Home
schoonheidssalon bergerac medex
 

Prijslijst behandelingen per 1-1-2019

 

 

Quick  behandeling

 €34,50

 

Reinigen, Peeling, Masker,  Verzorgende crème                      

 
  Basis behandeling (± 60 min)  €40,50

 

Reinigen, Diepte reiniging, Peeling, Onzuiverheden verwijderen, Masker, Verzorgende crème      

 
  Complete behandeling (± 90 min)       €52,00

 

Reinigen , Diepte reiniging, Epileren,  Peeling, Onzuiverheden verwijderen, Massage gelaat-hals-decolleté, Masker, Verzorgende crème

 
  Acné kuurbehandeling:  
  Tijdens de acné behandelingskuur werk ik  volgens de Medex Purus behandelingsmethode. Om een duurzame verbetering te realiseren is het gebruik van enkele thuisproducten aan te raden.  
  Prijzen Medex Purus Acne behandelingen:  
  Acne kuur behandeling  €52,00
 

Schoonheidssalon Bergerac is geregistreerd bij de Anbos met de specialisatie acne en in het bezit van AGB code. Deze behandelingen worden veelal vergoed door de (aanvullende) zorgverzekeringen. Voor vergoedingen raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

 

 

 Luxe Medex instituut behandelingen:

 
  Zoals de complete gezichtsbehandeling echter tijdens deze luxueuze behandeling wordt er gebruik gemaakt van een speciaal instituut masker, zoals:   
  Masque Membraneux:          €59,50

 

Een intensief werkend collageenvliesmasker  met vitamine E. Het masker  werkt regenerend op de verslapte huid en de vitamine E zorgen voor een extra doorbloeding waardoor de werkstoffen nog beter in de huid opgenomen worden. Na gebruik van het Masque Membraneux is uw huid zichtbaak steviger en strakker.

 
  Venezian Modelling Mask:  €56,50

 

Dit is een peel off masker dat wordt gebruikt als medium voor werkzame componenten, zoals ampullen, actiefcrèmes of andere maskers. Het masker blijft elastisch en soepel en vormt een 'rubberachtige' substantie met plastische, elastische eigenschappen. Na het verwijderen van het masker ontstaat een heerlijk verkoelend en modellerend effect dat de gelaatscontouren verstevigt.

 
  Toscana Thermo Masque:                  €75,50

 

Een modellerend mineraalmasker. (het masker wordt hard net als gips) Tijdens dit masker vindt er een warmteontwikkeling plaats (41̊ gr.), waardoor de werkstoffen die onder het masker zijn aangebracht de huid in worden gesluisd. Een heerlijk ontspannende behandeling, geschikt voor de vochtarme en/of ouder wordende huid, met een prachtig resultaat!

 
  Acti Collagen Mask:  €65,50

 

Een vliesmasker dat doordrenkt is met vloeibaar collageen en Aloë Vera met extreem sterk liftende & vochtherstellende werking. Dit masker bevat de meest krachtige werkstoffen voor de huid.

 

 

Oogbehandeling ampul en kaviaar vliesmasker:

 €14,50

 

Deze behandeling kan extra worden geboekt bij elke gezichtsbehandeling. Het oogmasker heeft direct resultaat, vult fijne lijntjes op en heeft een liftend en verfrissend effect.

 

 

Deelbehandelingen:                                               

prijs    

tijdens de behandeling   
Epileren €12,00 €10,00
Wenkbrauwen verven €10,00 €  8,00
Wimpers verven €12,00 € 10,00
Wimpers en wenkbrauwen verven €20,00 € 18,00
Epileren + verven wenkbrauwen €20,00  
Epileren + verven wimpers €22,00  
Epileren + verven wimpers en wenkbrauwen €25,00  
Gerstekorrels verwijderen per 10 min €10,00  
Harsen:    
Bovenlip of kin €10,00 € 8,00
Bovenlip en kin €14,50 €12,50
Bovenlip, kin en hele kaaklijn €19,50 €17,50
onderbenen €25,00  
bovenbenen €25,00  
hele benen €45,00  
armen €19,50  
oksels €17,50  
     
     
     
     
     
     
     

 

 
   
 

anbos logo

Wilt u zo vriendelijk zijn wanneer u genoodzaakt bent uw afspraak te annuleren dit zo spoedig mogelijk en uiterlijk 24 uur voor de behandeling te doen. Voor afspraken die binnen 24 uur voor de behandeling afgezegd worden, wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht!